Pravila privatnosti


CVRČAK grupa posvećuje veliku pozornost zaštiti osobnih podataka naših korisnika. Osobne podatke korisnika nikad ne skupljamo niti obrađujemo, osim ako ih korisnici nisu eksplicitno učinili dostupnima, na primjer prilikom prijave na naš newsletter ili upisom na program ili tečaj. Obrada osobnih podataka temelji se na jednoj od zakonitih osnova obrade.

Osobnim podacima smatraju se podaci kojima se korisnici mogu identificirati, poput imena, OIB-a, spola, adrese, e-maila ili poštanske adrese i drugog. CVRČAK grupa ne prikuplja vaše osobne podatke osim u slučaju kada se ih eksplicitno učinili dostupnima, čime pristajete odnosno dajete privolu na njihovo korištenje u niže navedene svrhe (članak 6. stavak 1. Opće uredbe o zaštiti podataka).

CVRČAK grupa koristit će vaše osobne podatke za potrebe upisa i polaženja programa i/ili tečaja, u svrhu provođenja nastave npr. vođenja pedagoške dokumentacije, izdavanja svjedodžbi, potvrda i uvjerenja o znanju jezika, analize te dostave općih i individualiziranih ponuda, s ciljem da vam se omogući pristup posebnim informacijama te za potrebe komunikacije.

Suglasnost za kolačiće (cookies) na našim stranicama možete povući kada god želite. Kolačiće možete obrisati ili blokirati kroz svoj internetski preglednik ili koristeći specijalizirane softvere za to. Napominjemo kako onemogućavanje svih kolačića može uzrokovati probleme u funkcioniranju stranica.

Napominjemo kako se neki podaci, poput vrste preglednika koji koristite, broja posjeta, prosječnog vremena provedenog na stranicama, pregledavani sadržaj i slični obrađuju automatski. Navedeni podaci se koriste u svrhu unaprijeđenja funkcionalnosti naših stranica.

Ukoliko ste nam dali privolu za primanje newslettera, možemo vam poslati elektroničke poruke s marketinškim sadržajem. Podatke koje ste nam dostavili kako biste se predbilježili na newsletter,  koristit će se samo za slanje newslettera. Ukoliko želite odustati od predbilježbe na newsletter, to možete učiniti u bilo kojem trenutku putem opcije otkazivanja predbilježbe koja se nalazi u newsletteru. Za prijavu/odjavu na naš newsletter koristite link.

U slučaju promjene bilo kojeg vašeg osobnog podatka molimo da nas  o promjenama obavijestite na e-mail: cvrcak.grupa@gmail.com kako bismo ispravili ili ažurirali vaše osobne podatke.

error: Sadržaj je zaštićen !!