Natjecanja i nastupi

Naši polaznici programa ritmike i plesa, kao i sporta i stranih jezika, često imaju prilike nastupati za svoje roditelje i prijatelje na oglednim satovima, priredbama i natjecanjima raznih vrsta.

Međutim posebno se ponosimo javnim nastupima, između kojih su dobrotvorne modne revije, sportske igre djece, prigodne plesno-jezične produkcije u Garden Mallu (karneval, Valentinovo, Božić, itd.), te nastupi u Zagrebačkom kazalištu lutaka povodom Dana Cvrčka. Na tim predstavama naši jezičari pjevaju i glume, a naše vrijedne male i velike plesačice izvode koreografije i plesne priče koje su marljivo uvježbavale tijekom školske godine, dok sportaši sudjeluju u brojnim natjecanjima.

Publiku naših predstava uvijek očekuje bajkovit svijet prikazan kroz pokret, glazbu i sliku u izvedbi djece predškolske i školske dobi. Predstave pripremaju plesne skupine Cvrčka koje djeluju na području plesnog umjetničkog stvaralaštva, a ističu se u pripremanju, izvođenju i prikazivanju koreografija suvremenog plesnog izraza, te izvođenju scensko-glazbenih uradaka domaćih autora, te plesne umjetnosti općenito. Igrokaze i zabavno-poučne jezične nastupe pripremaju polaznici naših programa engleskog, njemačkog, talijanskog i španjolskog, uz pomoć i vodstvo svojih profesora, na redovnim satovima i dodatnim probama, dok se za sportska natjecanja djeca pripremaju uz svoje trenere na satovima sportskih aktivnosti.

Posebno nas veseli i ohrabruje velika podrška roditelja naših polaznika, koji su naša odana publika i pratnja u tom divnom zadatku razvijanja dječje kreativnosti i ljubavi prema učenju.

Nadamo se da ćete nam se pridružiti u našem sljedećem projektu i tako postati dio naše vesele priče!

error: Sadržaj je zaštićen !!