Program i tečajevi

Cvrčak Grupa bavi se tečajevima i programima stranih jezika, ritmike i plesa i sporta, te programima stručnog usavršavanja odraslih u sklopu Učilišta Cvrčak, s ciljem cjeloživotnog učenja. 

Programe stranih jezika započinjemo već od 3 godine, nastavljamo sa školskim i srednjoškolskim uzrastom, a odrasli nam dolaze na redovne programe i razne vrste jezičnog stručnog usavršavanja.

Program ritmike i plesa također započinje rad s najmlađim uzrastom od 3 godine, nastavlja s predškolskim skupinama, a Plesna skupina Cvrčak sa svojim školarkama koje se posebno ponose nastupima na raznim javnim događanjima.

Program sporta specijaliziran je za rad s predškolcima (od 4-7 godina), kako bismo ih upoznali s osnovama svih sportova i olakšali roditelju kvalitetan odabir sporta za svoje dijete kad postane školarac.

O svim našim programima možete se detaljnije informirati na našim stranicama i na tel. 01/2923-272, a o promotivnim aktivnostima i aktualnim događanjima možete pratiti i naše objave na Facebook profilu Cvrčak grupe.
 
error: Sadržaj je zaštićen !!