Organizacija seminara za voditeljice ritmike i plesa

Kroz dugogodišnju praksu i rad s djecom došli smo do zaključka da kvaliteta našeg rada, kao i kvaliteta znanja koje prenosimo na naše polaznike, uvelike ovisi o raznovrsnosti pedagoških metoda i pristupa kojima djecu i mlade želimo nešto naučiti o plesu i plesnom odgoju.

Kako bi djeca dobila najkvalitetnije i najbolje, svojim djelatnicima nudimo potrebnu edukaciju o plesu i pokretu organizirajući stručne seminare i radionice. Radi se o seminarima u kojima se koriste različite plesne tehnike, prilagođene znanjima i afinitetima naših voditelja ritmike i plesa.

Predavači su naši plesni pedagozi koji voditeljicama plesnih programa prenose plesne vještine i različite pristupe pokretu koje poslije mogu primjenjivati u svom radu s djecom.

Na plesnim seminarima osim jačanja vlastitih stručnih kompetencija, međusobno razmjenjujemo nove i zanimljive ideje i iskustva, proširujemo vlastita znanja, te naše pripravnike ohrabrujemo u želji za odabiranjem plesa i rada s djecom, kao svoje buduće profesionalne orijentacije.

Zajedničkim timskim radom na stručnim seminarima i radionicama stvaramo nove aktivnosti i sadržaje, koje kasnije koristimo u radu s polaznicima, te na taj način postižemo bolje i uspješnije rezultate.
 

Stručno usavršavanje voditelja programa stranih jezika

Cvrčak s ponosom već nekoliko godina organizira seminare i radionice za naše voditelje programa stranih jezika u centrali Cvrčak Grupe, dječjim vrtićima i osnovnim školama grada Zagreba.

U radu s djecom predškolske i školske dobi izuzetno je važan neiscrpan izvor mašte i kreativnosti, te znati kako koristiti igru, glumu i pjevanje kao poticaje za lakše i uspješnije usvajanje jezika.

Kako u sve to uklopiti učenje? Kroz ciljanu edukaciju i radionice omogućujemo stjecanje novih znanja i vještina, te sadržajno i metodički dodatno unaprijeđujemo kvalitetu rada s djecom.

Za praćenje seminara i radionica preporučuje se odgovarajuća razina znanja engleskog jezika (B1-B2) prema standardima Vijeća Europe.

Do you know why stories, TPR stories, chants, rhymes, songs, plays, language games, puppets, situational learning, games, dramatisation, storybooks … are important?

Do you know how to choose the right one? How to use it in class? We do! 🙂 Be a part of our team, play, act and learn with us!
 
error: Sadržaj je zaštićen !!