Priprema za međunarodne ispite

Engleski jezik

Za polaznike B2 i C1 stupnjeva engleskog općeg jezika organiziramo i pripreme za polaganje Cambridge ESOL ispita (FCE i CAE) pri British Councilu u čemu se ponosimo dugogodišnjom tradicijom i velikim postotkom uspješnosti pri polaganju.

Njemački jezik

Za polaznike B2 i C1 stupnjeva njemačkog općeg jezika, organiziramo i pripreme za polaganje ispita pri Goethe Institutu. Procedura pripreme ista je kao i kod engleskog jezika pa vas pozivamo da nam se obratite s povjerenjem.

Način pripreme

Uz redovan rad na gradivu određenog modula i stupnja, razvijamo vještine potrebne za polaganje ovih specifičnih ispita.

Naši polaznici dobit će dodatne materijale za pripreme, online materijale za korištenje na satu i samostalno kod kuće, te promptnu povratnu informaciju o svom radu na satu i samostalno izvan tečaja.

Tijekom pedagoške godine organiziramo i 3-4 probna ispita s komisijom ispitivača, a već na sljedećem satu polaznici imaju povratnu informaciju o svom napretku te se radi analiza problematičnih zadataka.

Prijave za ispite

Kod maloljetnih polaznika, roditeljima polaznika pružamo potrebne informacije na individualnim sastancima ili roditeljskim sastancima, kad zajednički odlučujemo tko je od kandidata spreman pristupiti međunarodnom ispitu.

Pri odluci o navedenim ispitima, polaznicima ćemo dati detaljne informacije i potrebne obrasce za prijavu te ćemo za njih izvršiti konačnu prijavu na portalu British Councila.

Polaznici koje prijavimo za polaganje ispita (najčešće su to FCE i CAE ispiti) imaju mogućnost dolaženja i na individualne konzultacije kod predavača te na gostovanje u drugim skupinama istog stupnja radi jačanja svojih jezičnih vještina.

British Council exams http://www.britishcouncil.hr/exams/cambridge-esol-exams#01

Kako smo dugogodišnji partneri British Councila i pripremni centar za polaganje međunarodnih ispita, našim polaznicima ćemo dati i potrebne informacije o seminarima i radionicama koje organizira njihov ispitni centar te im pružiti podršku o dogovaranju eventualnih posebnih uvjeta za polaganje ispita (polaznici s posebnim potrebama ili posebnosti kod dogovaranja datuma usmenog ispita). http://hr.bcschoolfinder.org/schoolfinder/lakokao123.php