UPIS I ODABIR STUPNJEVA

Pri upisu na REDOVNE UČILIŠNE PROGRAME stupanj  se utvrđuje predočenjem potvrde o prethodno završenom tečaju ili programu ili polaganjem prijemnog ispita koji se dogovara pri upisu. U slučaju da je priložena potvrda starija od 2 godine, potrebno je obaviti i klasifikacijsko testiranje, tj. prijemni ispit.

Prijemni ispit za polaznike Učilišta Cvrčak je besplatan, ali se arhivira u Učilištu u svrhu upisa i za njega Učilište ne izdaje polazniku potvrdu.

Pri upisivanju početnog, tj. pripremnog stupnja (A1) nije potrebno pristupiti prijemnom ispitu.

Za KONVERZACIJSKE RADIONICE, INTENZIVNE TEČAJEVE ili INDIVIDUALNU PODUKU nije potrebno polagati prijemne ispite, već se stupanj znanja polaznika utvrđuje na prvom dogovorenom satu.

Ako niste sigurni koji ste stupanj, molimo vas pogledajte opis stupnjeva na našoj stranici gdje ćete pronaći skraćene CEFR/ZEROJ deskriptore stupnja.

BESPLATNO SAVJETOVANJE

Ako ne znate koja vrsta programa bi za vas bila najbolja, s obzirom na vaše poslovne ili privatne potrebe za jezičnim usavršavanjem, naši će vam profesori pri upisu dati besplatnu preporuku. Bilo bi najbolje odabrati individualnu poduku, intenzivni tečaj, konverzacijske radionice ili redovno pohađanje programa.